Papara cu piept de pui afumat si branza topita

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 5200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • cateva felii de piept de pui afumat
  • 2 felii de branza topita
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat si branza topita:

-taiem pieptul de pui in felii subtiri si il rumenim in putin unt ( eu am pus foarte putin, un varf de cutit) timp de 2-3 minute, la foc mic;

-adaugam ouale direct in tigaie si amestecam;

-cand ouale sunt gata, punem si branza topita, amestecam bine, mai lasam 1 minut si papara e gata.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat si branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]