Paprikas

de irena in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2012 | 8949 vizualizari

 

Un fel de mancare foarte indragit .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr cane vita (pui sau porc),
  • 4 cepe,
  • 4 catei usturoi,
  • 3 ardei grasi rosii,
  • 100 gr rosii ,
  • 100ml suc rosii,
  • 2 lingurite zahar,
  • sare,
  • 1/2 lingurita paprika,
  • 1/2 ardei iute,
  • patrunjel verde.
  • Ptr galuste :
  • 2 oua,
  • sare
  • faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas:

Carnea se taie cubulete,se caleste,apoi se aduga ceapa,usturoiul,ardeiul,toate taiate cubulete si se calesc inca 5 - 6 min.Se adauga sare,paprika,apa sau zeama de supa cam 600 ml si se lasa la fiert pana carnea devine frageda.Se adauga rosiile taiate cubulete,sucul de rosii,zaharul si ardeiul iute taiat rondele,se lasa la fiert 5 min.Se adauga galustele si se lasa pe foc cca 10 min.Se orneaza cu patrunjel verde.

Se prepara galustele din 2 oua sare si faina, amestecate, pana cand consistenta e asemanatoare cu cea de galuste din gris.

TIPS-URI

1

Paprikasul se poate servi cu smantana ,sau cu ardei copti ,sau cu gogosari si castraveti murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

iry-gabriela 1

08.02.2012, 18:52

eu l-as manca si simplu daca l-as avea in fata

RuxyRux 1

08.02.2012, 21:15

Da...cu adevarat!

babi5 1

19.06.2013, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
SARMALE CU CIOLAN AFUMAT