Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte

de botcrina in Porc, 26 Oct 2014 | 3998 vizualizari

 

Este o supă foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 4-5 cartofi potriviţi de mari
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei roşu
  • 1-2 ardei iuţi
  • 1 morcov
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 lingură boia
  • o crenguţă de cimbru
  • 2 frunze de dafin
  • sare şi piper după gust
  • 1 ou
  • 50 g făină
  • 50 g griş
  • 50 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte:

Tăiem toate legumele cubuleţe, lăsăm de o parte doar ardeii iuţi.

Într-o oală punem uleiul la încins, sotăm legumele în acesta, adăugăm paprika şi stingem cu apă caldă.

Lăsăm să fiarbă puţin apoi adăugăm carnea tăiată cubuleţe.

Potrivim de sare şi piper şi adăugăm crenguţa de cimbru şi frunzele de dafin.

Când carnea este pătrunsă aproape bine punem în supă cartofii, curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe,

Între timp facem găluştele dintr-un ou cu 50 g făină şi 50 g griş.

Punem găluştele cu ajutorul unei linguriţe în supă şi mai lăsăm să fiarbă puţin.

Tăiem ardeii iuţi rondele subţiri (îndepărtăm seminţele) pentru a da un gust pikant supei, mai potrivim gustul, dacă este nevoie, apoi luăm oala de pe foc.

Servim paprikaşul calduţ!

Poftă bună!

TIPS-URI

1

se poate servii cu suc de roşii sau smântână;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikaş cu carne de porc cartofi şi găluşte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]