Paprikas de ceafa afumata

de Mitinita in Porc, 9 Dec 2012 | 3585 vizualizari

 

Azi mi s-a facut pofta de mamaliga si paprikas

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ceafa afumata
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 1 lingura boia de ardei dulce Kotanyi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • boia de ardei iute Kotanyi,dupa gust
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paprikas de ceafa afumata:

Calim ceapa si ceafa afumata taiata cuburi. Adaugam boia de ardei si pasta de tomate. Amestecam si avem grija sa nu se arda boiaua de ardei, gustul se va schimba si va deveni amara.

Adaugam putina apa si dupa 10 minute adaugam si cartofii taiati cuburi. Mai fierbem putin,pana se inmoaie cartofii.

Adaugam boia de ardei iute dupa gust,sare si piper.

Servim cu mamaliga si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de ceafa afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu salvie si cartofi, la cuptor