Para fondanta in rochie crocanta

de Ligia Bxl in Prajituri, 27 Ian 2011 | 8156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj din comert
  • 6 pere
  • 400 ml de apa
  • 2 esente de rom
  • 4 linguri de zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 6 cuisoare nemacinate
  • 1 lingurita de scortisoara
  • ptr uns:un galbenus de ou
  • o lingura de apa
  • ptr ornat:zahar farin
  • frisca si fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Para fondanta in rochie crocanta:

Perele se curata de coaja si se fierb in apa care adaugam esentele,cuisoarele,zaharul si scortisoara.Foaia de prajitura se intinde pe masa si se taie fasii subtiri care rulam perele dupa racire,apoi le ungem cu oul batut si amestecat cu o lingura de apa si le dam la copt sa se rumeneasca.

Se pudreaza pe deasupra cu zahar fin si se  pot servi cu frisca si fulgi de ciocolata.Normal originala reteta era sa fierbem perele in vin alb sec,dar eu am adaugat apa cu esente e mai bun ptr copii asa.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Para fondanta in rochie crocanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]