Parfe de capsuni

de ala_oancea in Dulciuri, 16 Iun 2009 | 7660 vizualizari

 

L-am realizat din ramasitele de frisca de la semlor

 

INGREDIENTE

  • frisca lichida
  • gem de capsuni
  • ness, cacao,
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de capsuni:

Se bate frisca lichida. Se iau cateva linguri din ea si se amesteca cu ness, cacao si zahar pudra. Frisca alba se amesteca cu gem de capsuni. Intr-o caserola am asezat hartie de copt pe care am udat-o in prealabil ca sa pot sa o aranjez ca lumea. Am turnat 3/4 din frisca cu capsuni, peste ea am asezat pe mijloc frisca cu ness si cacao, pe laterale gem de capsuni, iar peste, restul de frisca cu capsuni. Am dat la congelator. Dupa ce este inghetata, se scoate cu hartia de copt din caserola si se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ANCA 1

16.06.2009, 16:03

gaby_duceag 1

02.04.2011, 18:02

Pfuu, frisca batuta am, gem de capsuni am, ce mai astept?))

botcrina 1

30.04.2012, 14:26

wau, ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]