Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 18621 vizualizari

 

Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun este o variantă delicioasă și simplă a clasicului parizer, care este un mezel foarte popular în multe țări europene. Preparat prin prăjirea feliilor de parizer acoperite cu un strat crocant de pesmet sau făină, parizerul pane este o mâncare rapidă și gustoasă, perfectă pentru prânzuri rapide sau cine lejere.
Destul de banal insa un mic dejun satios ! >:D>

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun
  • 8 felii parizer
  • 2 oua
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun:

Cum se prepara Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun

Ouale le mixam spuma adaugand sare dupa gust.

Trecem fiecare felie de parizer intai prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Le prajim pe ambele parti in ulei incins.

Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Se servesc calde . Recomandam si paste cu parizer, chec aperitiv sau parizer de casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mozzarella si parmezan