Parjoale de dovlecei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2010 | 25547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2-3 fire cimbru verde
  • cozi de ceapa verde
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de dovlecei:

se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ubulika 1

20.06.2010, 10:26

trebuie sa fac si eu negresit

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 10:36

si mie imi place

alexa1980 1

21.06.2010, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf- reteta video