Parjoale moldovenesti

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 15 Ian 2011 | 137128 vizualizari

 

La noi in Moldova facem des parjoale (piftele)....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne vita
  • 300 g carne porc
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • un miez de paine inmuiat in lapte
  • o capatana usturoi
  • marar, patrunjel
  • sare, piper, cimbru
  • faina 
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Carnea se toaca. Ceapa si morcovul tocate marunt se trag in tigaie in putin ulei pana se inmoaie. Se pun apoi peste carne. Se adauga mujdeiul de usturoi, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, ouale batute, verdeata tocata, cimbru uscat dupa gust, sare si piper. Se formeaza gramajoare de carne care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]