Parmesan lollipops

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr parmesan ras
  • jumatate de lingurita de seminte de susan
  • jumatate de lingurita de seminte de mac
  • jumatate de lingurita de seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmesan lollipops:

Se amesteca parmesanul ras cu semintele. Se pune o hartie de copt intr-o tava iar cu ajutorul unui inel- eu am confectionat unul de hartie- se formeaza cercuri din acest amestec. Din betioare de bambus se formeaza cozile acadelelor si se presara putin parmesan si peste betisor, sa nu se desprinda. Se coc cateva minute la foc mediu, pana se rumenesc usor. Se lasa putin in tava la racit si apoi se desprind usor, cu o spatula si se servesc cu supa crema de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmesan lollipops" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]