Parmigiana cu dovlecei

de iuliandu in Lasagna, 3 Oct 2012 | 7165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3-4 foi de lasagna
  • cascaval dulce
  • faina alba
  • 4 rosii
  • parmigiano
  • sare,piper
  • maghiran
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiana cu dovlecei:

Taiem dovlecei felii pe lungime,ii trecem prin faina si ii prajim pentr 4-5 minute. Rosiile le taiem felii. Fierbem foile pentru lasagna pentru un minut, punem si un praf de sare in apa, apoi le scurgem. Cascavalul il dam pe razatoare.

In tava punem hartie pentru copt dupa care aranjam un strat de foaie, un strat de dovlecel, cascaval si rosii, continuam pana se termina ingredientele. Deasupra punem cascaval, parmigiano, felii de rosii si maghiranul. Le lasam in cuptorul incins la 150° pentru 30 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Eu am folosit o tava de aluminiu de unica folosinta,este mult mai practica si foile de lasagna au incaput perfect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiana cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]