Pasca cu branza de vaci si ciocolata.

de Ksenya in Prajituri, 4 Mai 2013 | 4393 vizualizari

 

Anul acesta am vrut sa fac o altfeli de pasca decat cea din anul precedent "Pasca cu branza fara aluat".Aceasta e rapida,delicioasa,fina si cu putine ingrediente.Am reusit ! Acu ,ca mi- am atins scopul meu,va prezint si voua aceasta reteta minunata, cu mult drag.

Pofta mare si sarbatori fericite!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 300 g faina alba
  • 125 g de unt
  • 125 g de zahăr
  • 130 g unt rece ,taiat cubulete
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 ou
  • Pentru umplutura:
  • 500 g braza de vaci dulce/cremoasa
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • vanilie
  • 150 g ciocolata rupta bucati ,maruntita cu cutitul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza de vaci si ciocolata.:

Incepem cu aluatul, punem toate ingredientele intr-un castron si facem o coca pe care o dam la frigider invelita cu o folie, pentru 35 minute.

Intre timp pregatim umplutura :

Amestecam cu o paleta toate ingredientele ,la urma adaugam ciocolata.

Intindem coca pe o planseta, apoi o punem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, turnam compozitia si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie numai atunci, cand pasca este complet racita.

 

TIPS-URI

1

In loc de vanilie se poate inlocui cu coaja de lamaie sau rom, dupa preferinte.

2

Se poate orna cu zahar pudra sau fulgi de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza de vaci si ciocolata." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazurek – Un Pic Altfel