Pasca cu branza fara aluat

de ianculubita in Dulciuri, 30 Apr 2013 | 8206 vizualizari

 

Am facut si eu Pasca Jamilei si sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 300 g smantana
  • 1 pachet de unt
  • 200 g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 100 g stafide
  • 50 ml rom
  • arome
  • merisoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Intr-un bol batem bine ouale cu un praf de sare, zahar, arome. Adaugam branza, untul moale, amestecam bine din nou. Adaugam apoi faina, grisul iar la urma smantana si stafidele pe care le-am tinut in rom. Rasturnam compozitia in forma de tort unsa si tapetata cu faina, nivelam suprafata iar deasupra eu am facut din merisoare, traditionala cruce care de obicei se face pe Pasca.

Lasam la cuptor la foc mic 1 h, depinde de cuptor si o scoatem numai dupa ce s-a racit bine in forma. Cand se taie o pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Floare impletita cu nuca