Pasca cu smantana.

de iry-gabriela in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 5289 vizualizari

 

este prima oara cand am facut si va spun cu mana pe inima ca este foarte buna ....reteta o am de la o doamna care este pentru mine mai mult decat ca o mama si pentru care am toata stima si respectul meu fata de ea.......

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat de cozonac,
  • 6 oua,
  • o cana zahar,
  • 800g smantana,
  • stafide ,
  • esenta de rom ,
  • 3 linguri de gris si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu smantana.:

fiecare bucata de aluat se intinde si se aseaza in tavi rotunde care au fost unse cu unt.  

apoi se adauga amestecul de:oua care le-am batut cu telul,peste care am adaugat zaharul,stafidele,esenta de rom ,cele 3 lingiuri de gris si smantana care am lasat-o la scurs intr-un tifon.      

marginile de aluat se aseaza deasupra smantanei in asa fel sa ii dea forma frumoasa .    

ornam cu stafide si ungem cu ulei fiecare pasca ,dupa care le dam la cuptor pentru 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu smantana." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padure