Pasca fara aluat

de mirela0911 in Prajituri, 13 Mai 2012 | 10807 vizualizari

 

By Laura Sava. Eu am injumatatit cantitatile.

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 lg rase faina
  • 1 varf cutit sare
  • 2 lg gris
  • 80g unt topit
  • 1 lgt. praf de copt
  • 80g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Branza se mixeaza bine cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt si sarea, apoi grisul si stafidele. Albusurile se incorporeaza in amestecul de branza, amestecand usor in doua transe.

Intr-o tava cu diametrul de 26 cm si tapetata cu hartie de copt si putin gris se toarna compozitia. Se da la cuptor la foc mediu pentru cca 70 minute. Dupa ce s-a copt (testul cu scobitoarea) se scoate si se lasa la racit in forma. Se transfera pe un platou si se poate pudra cu zahar. Este delicioasa, a avut mare succes!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat