PASCA FARA ALUAT

de amalia01 in Dulciuri, 7 Mai 2015 | 8097 vizualizari

 

Imi place "Pasca", dar nu prea imi place sa framant si nici sa aiba prea mult aluat. Asa ca am cautat si am gasit aceasta super-reteta.

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce de vaci
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g Rama Maestro
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASCA FARA ALUAT:

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute (cuptorul a fost incins inainte).

Cand s-a copt Pasca, o lasi sa se raceasca in forma, apoi o asezi pe platou si o servesti cu mare pofta.

TIPS-URI

1

pasca

Daca ti-a placut reteta noastra "PASCA FARA ALUAT" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza dulce de vaci