Pasta Carbonara (reteta dietetica)

de dana1986 in Paste, 28 Iul 2011 | 12026 vizualizari

 

Reteta o am de la nutritionista mea, si este un platou unic. Eu il/o mananc o data pe saptamana la pranz.

 

INGREDIENTE

  • 45 g taietei lati
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 50 g sunca
  • 7 ml ulei de masline
  • 1 ou
  • sare(cat mai putina sau deloc)
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Carbonara (reteta dietetica):

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert le trecem printr-un jet de apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile si sunca, pe care le prajim timp de 10 minute la foc mic, apoi adaugam pastele. Amestecam si condimentam cu sare si piper dupa gust, iar apoi adaugam si oul batut bine. Lasam sa se prajeasca oul iar apoi servim.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Carbonara (reteta dietetica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]