Pasta de ardei kapia

de Lau in Conserve, 3 Dec 2019 | 6088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei kapia
  • 1 l ulei
  • 5-6 linguri sare
  • 2-3 ardei iuti
  • usturoi
  • 2 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii dam prin masina de tocata sau robot de bucatarie.

Pasta obtinuta o punem intr-un ceaun in care am incalzit uleiul inainte.

Adaugam sare si zaharul (dupa gust, zaharul este optional).

Lasam sa fiarba pana ce se ingroasa si uleiul se ridica la suprafata.

Intre timp spalam borcanele cu apa fierbinte si lasam sa se scurga bine de apa.

Punem pasta fierbinte in borcane, le infieletam si invelim borcanele cu o patura pana a 2 zi.

Eu am impartit pasta in 3, in una am adaugat 1 capatana usturoi pisat, in alta ardei iuti tocati marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia