Pasta de brocoli cu maioneza.

de naomy in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 8055 vizualizari

 

O minunatie de aperitiv ,care nu necesita mult timp:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr  brocoli
  • 150  maioneza
  • un firicel de patrunjel taiat marunt
  • o lingura de ulei masline
  • o lingurita sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de brocoli cu maioneza.:

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa care, se  adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt ,se freaca bine pana se formeza o pasta fina si il amestecam cu maioneza si sare dupa gust.

TIPS-URI

1

eu am probat cu doua feluri de paine si  trebuie sa recunosc ca optez pt  painea integrala .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de brocoli cu maioneza." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ina 1

20.08.2011, 12:13

naomy 1

20.08.2011, 13:12

multumesc,multumesc ,apreciez gestul .

naomy 1

20.08.2011, 13:20

draga onesta ,doresc sa te informez privitor la brocoli este foarte bogat in vitamina C,A,are fibra,acid folic,calciu,fier, potasiu si ajuta in prevenirea cancerul de san ...sfatul meu este sa nu mai sta pe ganduri pur si simplu e sanatate curata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patata(cartofi)