Pasta de gogosari

de alexandrinapop in Conserve, 26 Aug 2011 | 17760 vizualizari

 

E extraordinar de buna se poate consuma in diverse mancaruri, sau in loc de ketchup.

 

INGREDIENTE

  • 12 gogosari
  • 12 ardei kapia
  • 6 ardei iuti ( sau 8 in functie de cat vreti sa fie de iute)
  • 1 telina potrivita ca marime
  • 6 rosii
  • 150 gr zahar
  • 4-5 linguri de otet ( dupa gust)
  • sare grunjoasa 1 lingura
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Se toaca ardeii kapia, gogosarii, ardeiul iute , telina, rosiile se decojesc si se toaca. Se pune pasta la foc mic , apoi se adauga zaharul, otetul si sarea. Se lasa sa fiarba pana cand scade la jumatate din cantitatea pusa la foc, apoi se pune in borcane si se da dust uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]