Pasta de ton

de susu in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2011 | 7570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 conserve de ton maruntit
  • 100 g masline verzi si kalamata
  • 2-3 linguri cu maioneza
  • 1 ceapa rosie
  • Zeama de lamaie
  • Sare
  • Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Scurgem tonul in sita, ceapa si maslinele se mixeaza la robot, se amesteca tonul cu maioneza, ceapa si maslinele si zeama de lamaie dupa gust. Se serveste cu paine prajita

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]