Pasta de ton

de Alexandra Elena in Ton, 29 Dec 2013 | 11533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve , mici, de ton
  • o ceapa mica
  • 3-4 linguri margarina
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

 Se pune tonul , scurs de ulei, intr-un bol si se freaca cu margarina pana ce devine o pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, condimentele, dupa gust, zeama de lamaie.

Se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ton si ou