Pastai prajite cu usturoi

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 29102 vizualizari

 

Gustarea preferata in ceea ce priveste pastaile...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai rotunde
  • 1 rosie potrivita taiata cuburi
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • condimente: sare si un praf de piper
  • usturoi dupa gust (eu am pus o capatana intreaga)
  • marar proaspat tocat marunt pentru servit
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite cu usturoi:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in 2-3 linguri de ulei, impreuna cu cativa catei de usturoi taiati julien  si cu rosia taiata cuburi, condimentam cu sare si piper, in functie de gusturi, iar cand ceapa devine translucida adaugam pastaile (curatate) si le lasam la foc potrivit pentru 30-40 de minute (fara a mai adauga apa/supa). In momentul in care pastaile au fiert suficient punem restul de usturoi, pisat marunt, presaram mararul verde si le servim calde.

Sa aveti opfta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

05.08.2011, 23:49

Alinutzika, multumesc!

Sylvia 1

10.08.2011, 13:06

asta vreau sa fac si eu zilele astea, sunt bestiale vara

Dya Daniela Andrei 1

10.08.2011, 22:06

Asa este Sylvia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]