Pastai scazute cu usturoi

de aalliinnaa07 in Mancaruri de post, 10 Apr 2014 | 16389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 rosie
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • vegeta
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi:

Eu am avut pastai fierte la borcan.

Daca folositi pastai crude, trebuie curatate capetele si le rupem in 2-3 bucati.

Ceapa o tocam marunt si o calim in putin ulei, apoi se adauga 3 catei de usturoi zdrobiti si rosia curatata de pielita si taiata cubulete si mai lasam 1 minut. Apoi adaugam fasolea, amestecam putin si punem 2 cani cu apa calduta. Cand incepe sa fiarba adaugam boiaua, vegeta, piper si lasam sa fiarba 20-25 de minute.Daca nu sunt fierte pastaile le mai lasam sa fiarba putin adaugand si apa daca mai este nevoie. La sfarsit adaugam si ceilalti catei de usturoi zdrobiti si mai lasam sa fiarba 5 minute. (Eu daca am avut pastai fierte le-am mai lasat sa fiarba 5-10 minute, dar am adaugat putina apa).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pastai