Paste " Buona sera"

de RuxyRux in Spaghete, 8 Apr 2012 | 6141 vizualizari

 

Buona sera... pentru cina, va invit la paste!

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel proaspat
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi si o legatura de usturoi verde
  • 1/2 pachet de spaghete subtiri
  • 50 ml vin alb dulce
  • 1/2 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • busuioc proaspat
  • 1/4 borcan pasatta de rosii Cirio( pasta)
  • 3 linguri ulei masline
  • o lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 150 ml apa
  • parmezan ras
  • cateva rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste " Buona sera":

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul tocat, lasam cca un minut la foc iute apoi adaugam sparanghelul, morcovul subtire feliat, adaugam  o lingura doua de apa, mai lasam pe foc mediu de data aceasta inca 5 minute apoi adaugam toata apa si  sosul de rosii , vinul, zaharul si condimentele. Tinem pe foc mic maxim 15 minute, potrivim gustul de sare si piper, adaugam busuioc proaspat si gata.
Spaghetele fierte dupa instructiuni  se scurg se  pun sub un jet de apa rece( eu pun apa de izvor) si apoi se amesteca cu sosul dupa dorinta. Se servesc cu parmezan ras deasupra.  Putem decora cu jumatati de rosii cherry si un fir de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste " Buona sera"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de spaghete la tigaie