Paste Carbonara

de diaconta in Paste, 30 Sep 2013 | 18615 vizualizari

 

O reţeta foarte simpla pe care demult vroiam s-o încerc.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste pappardelle
  • 100 g bacon cubulete
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 100 g cascaval
  • 200 g smântâna
  • 2 oua
  • Un morcov
  • O lingurita mustar
  • Ulei
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Pastele le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am scurs de lichid.

Am prajit cubuletele de bacon,morcovul fâşii si ciupercile cu putin ulei.

Ouale le-am batut si am amestecat cu smântâna,mustarul si cascavalul razuit.

Peste bacon si ciuperci,am pus pastele,apoi am turnat deasupra sosul de smântâna,am pus putin piper.Sare nu a mai fost cazul,baconul si cascavalul fiind suficient de sarate.

Am mai lasat pe foc cateva minute pâna ce s-a încalzit si sosul pentru ca ouale sa nu ramana crude.

Astfel s-a topit si cascavalul.

 

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:02

Eu le-am incercat si cu salam afumat si au iesit delicioase

diaconta 1

11.10.2013, 22:35

Monika_Diana,ma bucur ca ti-au placut
si noi le-am facut iar ieri dar cu spaghete

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 00:31

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor