Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval

de Carmen in Paste, 1 Sep 2016 | 2982 vizualizari

 

De fiecare data fac altceva, caut, inventez, tot ca sa-mi impresionez ursii... asa ca niste banale paste le-am servit intr-un cosulet de cascaval si-am primit o gramada de aplauze

 

INGREDIENTE

  • pentru cosulet doar cascaval ras - aproximativ 50 g de bucata
  • 2 l apa
  • un praf de sare
  • 300 paste
  • 100 g bacon
  • 4 ciuperci feliate
  • 3 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • 100 g cascaval
  • sare, piper, oregano
  • rosii uscate
  • ulei de masline pentru calit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval:

Am pus cascaval ras pe foaie de copt, cat mai rotund. Am dat la cuptor pret de cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul si asa fierbinte l-am pus pe fundul unul castron si l-am lasat la racit.

In timp ce apa clocotea cu un praf de sare gata sa primeasca pastele pentru fiert , am feliat ciupercile si baconul, pe care le-am tras la tigaie impreuna cu rosiile uscate. Le-am imparfumat cu condimente.

Cand pastele s-au fiert, am scurs apa, am adaugat iaurtul si am amestecat impreuna cu cascaval ras. 

prezentare:

in cosuletul confectionat am pus pastele, deasupra ce am tras la tigaie. 

Hai, sa aveti pofta! 

TIPS-URI

1

am ales Romania ca nu am reteta de niciunde , am facut-o dupa cum am simtit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Taietei de orez cu pui si legume