Paste cu bânză burduf

de Crista_Luca in Paste, 20 Feb 2011 | 6787 vizualizari

 

La cerinţele soţului ... nu-l pot refuza niciodată... :)) ...sau cel puţin încă ...am făcut paste cu brânză burduf şi brânză topită.... au iesit foarte bune !

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 250 gr brânză burduf
  • 1 brânză topită tub cu gust de smântână - am avut eu
  • 5 lg smântână
  • pătrunjel
  • salam cu şuncă felii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bânză burduf:

Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, se trec sub  jet de apă rece , se storc bine.

Brânza burduf se pisează bine, se amestecă cu brânza topita, smântâna şi pătrunjelul.

Salamul se taie după preferinţă, eu l-am tăiat cubuleţe, şi se amesteca cu pastele şi compoziţia de brânzeturi.

Se serveşte cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bânză burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu sos de smantana