Paste cu branza la cuptor

de ela in Paste, 12 Ian 2011 | 10320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr paste,
  • 4oua,
  • 350gr telemea de vaca,
  • 1praf nucsoara,
  • piper,
  • unt pentru tapetat vasul,
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • 250gr cascaval,
  • 200gr smantana,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori.

Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri.

Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si jumatate din cantitatea de cascaval.Torni si pastele si amesteci incet sa se omogenizeze totul.

Ungi un vas termorezistent cu unt si tapetezi cu pesmet si torni compozitia.Dai la cuptorul preincalzit si lasi 45minute.Scoti si pui restul de cascaval,apoi dai din nou la cuptor inca 15minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu urda, sos pesto si leurda