Paste cu branza si sunca taraneasca

de Ancutsa in Fusilli, 16 Iun 2016 | 3112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • ulei;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca taraneasca;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • 150 gr cascaval ras (sau mai mult in functie de gust);
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si sunca taraneasca:

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).

Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca taraneasca.

Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.

Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.

Dam la cuptor cam 25-30 de minute.

Se serveste calda.

 

Pofta Buna!

 

Timp total: 40min

Portii: 6

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/paste-cu-branza-si-sunca-taraneasca.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

17.06.2016, 12:50

dantes 1

18.06.2016, 13:26

Bune!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu parizer