Paste cu carne

de alinutzika in Fusilli, 9 Apr 2012 | 4732 vizualizari

 

O mancare rapida, care noua ne place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane
  • 1 ceapa mare
  • 7 pulpe de pui
  • sare, piper, vegeta
  • ulei
  • patrunjel verde (optional)
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne:

Se condimenteaza carnea si se pune la prajit, in cuptor sau pe aragaz. Daca faceti pe aragaz, caliti mai intai in ulei ceapa tocata, apoi adaugati carnea si prajiti la foc mediul adaugand apa oridecate ori e nevoie. Daca preferati la cuptor, puneti intr-o tava termorezistenta ceapa tocata sau taiata solzisori, adaugati carnea condimentata si apoi stropiti totul cu ulei. Dati la cuptor pana e gata. Din cand in cand stropiti carnea cu sosul rezultat si mai intoarceti-o pe cealalata parte, ca sa nu se usuce.

Fierbeti macaroanele. Dupa ce sunt fierte, le strecurati si le puneti inapoi in oala in care au fiert. Adaugati sosul rezultat de la carnea prajita, puneti iar oala pe foc si tineti-o inca 5 minute la foc mic. Mai condimentati daca e nevoie.

Serviti alaturi de carnea prajita si preferential patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]