Paste cu carne de pui si sos bechamel

de mirela0911 in Paste, 7 Dec 2011 | 13552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste fainoase (eu am avut spirale)
  • 2 lg unt
  • 1 lg faina
  • cca 500 ml lapte
  • sare, piper
  • nucsoara
  • 50 g cascaval
  • un piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui si sos bechamel:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se dau sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare (am avut de la tzara), apoi se taie cubulete.

Intr-o craticioara se pune untul la topit apoi se adauga faina amestecandu-se pana se ingroasa. Se adauga laptele treptat amestecand cu un tel sa nu faca cocoloase. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga si nucsoara dupa gust.

Intr-un vas de yena se pune un rand de paste, carne, sos si iar un rand de paste, restul de carne si sos. Se da la cuptor pentru cateva minute, se rade deasupra cascavalul si se ma da inca 5 minute la cuptor. Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de pui si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

08.12.2011, 20:21

Fetelor va multumesc haideti ca va servesc pe toate

krinakrina 1

29.12.2011, 19:19

aaaa, nucsoara si sos alb...mai vreau...

mirela0911 1

30.12.2011, 11:41

Mersi Krina a fost intr-adevar bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]