Paste cu carne tocata si mazare

de Alina26 in Penne, 25 Sep 2013 | 7459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tulpina de telina verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 100g mazare congelata
  • 2 pahare de apa
  • sare
  • piper
  • 100g pasta(penne)
  • parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne tocata si mazare:

1.Punem  ulei la incins intr-o tigaie.

2.Am curatat legumele,le-am tocat marunt si le-am pus la calit.

3.Cand s-au inmuiat putin legumele,am adaugat carnea si am lasat sa scada zeama.Am pus paharul de vin,am lasat sa se evapore si apoi am pus doua pahare de apa si am lasat sa fiarba timp de o ora la foc mic.

4.Inainte cu 10 minute am adaugat mazarea si am lasat sa scada toata apa si am lasat sa se prajeasca foarte putin carnea.

5.Am fiert pasta,am pus putina carne,am mestecat si am servit cu parmezan.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de pasta.

2

Portia de pasta este pentru o persoana,dar sosul cu carne tocata si mazare este pentru 5-6 persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne tocata si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]