Paste cu ciuperci

de Larisel in Paste, 28 Sep 2014 | 3332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pachet de paste (250 gr)
  • in jur de 5-6 ciuperci mari
  • suc de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Pregatim ciupercile si le taiem feliute, eu folosesc si cotorul pe care il tai rondele.

Intre timp, fierbem pastele respectand timpul indicat pe pachet.

Intr-o tigaie punem cateva picaturi de ulei, iar cand s-a incins punem ciupercile peste care adaugam o jumatate de pahar de apa. 

Le lasam sa scada, apoi punem sucul de rosii plus condimentele. 

(Daca folosim bulion, adaugam apa si lasam pana se formeaza un sos.)

Dupa ce am obtinuit o consistenta de sos, impartim pastele si punem cate o jumatate pe fiecare portie.

Servim cu parmezan sau orice alt tip de branzica, dupa preferinta.

 

Pofta buna! 

 

 

TIPS-URI

1

daca lasam la o parte branza, poate fi un pranz de post bun si satios

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste tagliatelle cu sos alb ciuperci