Paste cu ciuperci și carne de pui

de Bunica in Paste, 18 Iun 2015 | 3232 vizualizari

 

Cea mai rapidă și sățioasă rețetă .

 

INGREDIENTE

  • 200 g. paste
  • 300 g. ciuperci
  • o pulpă de pui
  • 1 ceapă
  • 200 ml. suc de roșii
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și carne de pui:

Pune pastele la fiert în apă cu sare.

Când pastele sunt fierte  scurge apa .
Ceapa curățată,spălată și tocată mărunt o pui la călit în uleiul încis.

Lași ceapa să se călească până devine translucidă.

 

Spală pulpa de pui dezosată si o usuci cu ajutorul unui sevețel absorbant.

O tai în bucăți mici.

Adaugă carnea peste ceapă
O călești pe toate părțile.

Mesteci în tigaie  să nu se prindă.

Spală și curăță ciupercile.

Toaca-le grosier și adaugă-le peste carne.

Când a scăzut apa lăsată de ciuperci adaugă sucul de roșii și 200 ml. apă.

Lasă la fiert 5-7 minute,sărează,piperează și condimentează după gust.

Pune pastele peste ciuperci și servește .

 

 

TIPS-URI

1

Condimentele se folosesc după bunul plac

2

eu am folosit un vf, de cuțit de busuioc uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli umpluti cu ricotta serviti cu mazare