Paste cu ciuperci și carne de pui

de Bunica in Paste, 18 Iun 2015 | 3500 vizualizari

 

Cea mai rapidă și sățioasă rețetă .

 

INGREDIENTE

  • 200 g. paste
  • 300 g. ciuperci
  • o pulpă de pui
  • 1 ceapă
  • 200 ml. suc de roșii
  • 50 ml. ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și carne de pui:

Pune pastele la fiert în apă cu sare.

Când pastele sunt fierte  scurge apa .
Ceapa curățată,spălată și tocată mărunt o pui la călit în uleiul încis.

Lași ceapa să se călească până devine translucidă.

 

Spală pulpa de pui dezosată si o usuci cu ajutorul unui sevețel absorbant.

O tai în bucăți mici.

Adaugă carnea peste ceapă
O călești pe toate părțile.

Mesteci în tigaie  să nu se prindă.

Spală și curăță ciupercile.

Toaca-le grosier și adaugă-le peste carne.

Când a scăzut apa lăsată de ciuperci adaugă sucul de roșii și 200 ml. apă.

Lasă la fiert 5-7 minute,sărează,piperează și condimentează după gust.

Pune pastele peste ciuperci și servește .

 

 

TIPS-URI

1

Condimentele se folosesc după bunul plac

2

eu am folosit un vf, de cuțit de busuioc uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]