Paste cu crenvursti

de Larisel in Fusilli, 1 Oct 2014 | 5431 vizualizari

 

Da...mancam multe paste, in diferite combinatii. Sunt simple, bune si consistente.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de cutie de fusilli Barilla
  • 4 crenvursti
  • o rosie
  • un ardei rosu
  • 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvursti:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, punem in apa si o picatura de ulei. 

Rosia si ardeiul le dam pe razatoare pentru a obtine o pasta, daca va deranjeaza inlaturati samburii trecand pasta prin sita. Crenvurstii ii taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei, iar cand s-a incins punem carnea. Dupa ce s-a prajit putin, rasturnam pasta de ardei cu rosie si cele 3 linguri de bulion. 

Punem condimentele si o cana de apa calduta.

Lasam sa fiarba si sa scada pana obtinem o consistenta de sos.

Dupa ce pastele s-au fiert, le scurgem, le trecem sub jet de apa rece si punem peste ele cateva picaturi de ulei de masline.

Acum totul este gata, asezam in farfurii, punem putin parmezan sau vreun fel de branzica pe care il aveti prin casa si...POFTA BUNA! 

TIPS-URI

1

uleiul de masline nu mai lasa pastele sa se lipeasca, in caz ca le servim si dupa ce se racesc

2

nu conteaza daca crenvursti sunt de porc sau de pui

3

in loc de ulei putem folosi si unt

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilii cu sos de rosii si ardei gras