Paste cu creveti si sos gorgonzola

de trifadalia in Paste, 8 Mai 2018 | 3909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • cimbru
  • 150 gr gorgonzola
  • 150 gr creveti
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu creveti si sos gorgonzola:

Pastele se pun la fiert sa fie al dente, in apa cu sare. Se fierb orice fel de paste dupa preferinte.

Pentru sos se pune smantana intr-o tigaie si gorgonzola sfaramata pana aproape incepe sa fiarba. Se adauga ceapa verde tocata, patrunjelul si cimbrul, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se mai lasa pe foc 5-6 minute, amestecand pana ce sosul devine mai dens si se ingroasa.

In alta tigaie se incalzeste uleiul, se adauga crevetii la prajit 2-3 minute pana capata o culoare rozaliu inchis. Se amesteca apoi pastele cu crevetii si cu sosul, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu creveti si sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu conopida si branzeturi