Paste cu fructe de mare

de daniela_angelica in Fructe de mare, 16 Mar 2014 | 7884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste "fideua'
  • 1 l supa de peste
  • 200 gr peste ton
  • 150 - 200 gr creveti
  • 150-200 gr midii
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu fructe de mare:

Se toaca usturoiul marunt si se pune la calit intr-o tigaie, se pun bucatile de peste si se prajesc putin, se scot si se pun deoparte pe o farfurie. In continuare prajim putin si crevetii, la fel ii scoatem. Se rade ceapa si se adauga in aceasi tigaie in care am prajit si pestele  si se caleste, cand este pe jumatate facuta adaugam si rosia pe care la fel am razuit-o si se mai calesc putin, apoi adaugam midiile (in prealabil curatate). Acoperim tigaia pentru a putea deschide midiile. Odata deschise midiile se scot si se pun deoparte. Ceapa si rosia calite se pun intr-o tigaie tip "paella" peste se pun  pastele si se calesc putin, apoi se adauga supa de peste. La jumatea timpului de fierbere al pastelor se pun deasupra pestele, crevetii si midiile si se continua fierberea pana  se consuma tot lichidul.

TIPS-URI

1

se pot folosi orice alte fructe de mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Scoici cu fidea de orez