Noua ne plac pastele foarte mult si la ora aceasta m-am gandit la aceasta reteta fara carne,va poftesc la masa cu mare drag;;)
Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert.
Cand sunt gata se strecoara.
Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia.
Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper:
Se ia o forma,dupa dorinta,se pune un strat de paste,un strat de compozitie ,se presara ceapa calita,apoi se repeta procedura.
Deasupra se pune frunza de patrunjel tocata marunt.
Cand este gata se da la cuptorul preincalzit,se lasa la 200 de grade circa 25-30 minute.
Cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.
Este si rece buna la gust.
Pofta buna bucatarasi dragi;;)