Paste cu piept de pui si suc de rosii

de Miha in Paste, 5 Iul 2011 | 15141 vizualizari

 

O idee pentru un pranz delicios

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (paccheri rigati)
  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g bacon
  • 1 ceapa
  • 1 cutie rosii in suc
  • sare si piper
  • oregano
  • 200 g cascaval pentru gratinare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si suc de rosii:

Pastele se fiertb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Pieptul de pui l-am tocat la robotul de bucatarie la un loc cu usturoiul, patrunjelul verde si morcovul.

Baconul taiat feliute il punem intr-o tigaie si il prajim usor. Cand grasimea a inceput sa se topeasca adaugam ceapa tocata marunt si o prajim usor, pana se inmoaie. Turnam deasupra conserva de rosii cu tot cu suc si omogenizam. Lasam sa dea cateva clocote, apoi punem carnea.

Omogenizam si amestecam continuu pana carnea se desface si se albeste. Condimentam dupa gust cu sare, piper si oregano.

Punem pastele intr-un castron incapator, punem si sosul de carne si amestecam bine bine. Rasturnam totul intr-un vas termorezistent uns cu unt, acoperim cu un strat generos de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptor la foc mediu pana cascavalul se topeste si se aureste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]