Paste cu smantana si dovlecei

de luminita20_2006 in Paste, 27 Sep 2010 | 7993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste fundite
  • - 200 gr smantana
  • - 1 dovlecel
  • - 100gr carne de porc (optional)
  • - ulei de masline
  • - busuioc proaspat 2-3 frunze
  • - sare, piper
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si dovlecei:

Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie dovlecelul felii rutunde de 2 mm grosime. Se incinge ulei in tigaie se pun dovleceii si se prajesc usor(nu trebuie sa fie rumeni, vezi poza)

Cand a fiert apa se pun pastele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se pun peste dovlecei, se condimenteaza si se adauga smantana, se lasa sa fiarba f putin, amestecand incontinuu, apoi se ia de pe foc. Se serveste cu parmezan ras si busuioc tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton, sos de rosii si pesto