Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon

de angelicatesse in Spaghete, 22 Oct 2015 | 9036 vizualizari

 

Aceasta este o reteta de paste ata rapida, cat si cu un gust elaborat si delicios.
Nu are nevoie de mai mult de patru ingrediente, dar este o reteta spectaculoasa, ideala pentru o cina servita intr-o companie placuta, neaparat cu un pahar de vin alb! :)

 

INGREDIENTE

  • 250gr paste tip tagliatelle cu ou
  • 175gr branza cu mucegai albastru
  • 200ml smantana lichida 30%grasime
  • 150 gr bacon feliat
  • sare, piper dupa gust
  • ornamente:cepsoara, brocoli, patrunjel, etc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp, smantana se incalzeste, pana atinge punctul de fierbere.

Se pune in ea branza cu mucegai, se adauga sare si piper dupa gust, si se mai lasa putin la fiert pana se topeste branza, apoi se amesteca cu focul stins, pana cand se dizolva complet.

Se prajeste baconul feliat, intr-o tigaie, fara ulei.

Dupa ce este prajit, se pune pe o farfurie, cu un servet, pentru a absorbi grasimea lasata.

Se strecoara pastele, se pun intr-o cratita, se adauga sosul de branza si baconul.

Se aseaza pe farfurii, si se ornamenteaza dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de branza cu mucegai si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii picant cu mazare si busuioc