Paste cu sos de ciuperci

de Rahela Velicu in Fusilli, 4 Mar 2017 | 3694 vizualizari

 

Un sos foarte gustos, data viitoare il fac in compozitie dubla :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste
  • 300 g smatana grasa
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 borcan de ciuperci
  • 50 g unt+ 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ciuperci:

Mai intai, punem untul cu uleiul, intr-o tigaie si lasam sa se topeasca. Adaugam ciupercile taiate felii si lasam la calit pana cand incep sa se faca maronii, aprox.20-25 de min. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust.

Pastele le fierbem in apa cu sare.

Curatam usturoiul si il zdrobim cu un praf de sare ca pentru mujdei.

Cand devin maronii ciupercile, adaugam in tigaie si usturoiul si smantana si amestecam bine. Mai lasam 3-4 minute pe foc si putem stinge focul.

Servim pastele cu sos de ciuperci. Cat mai mult sos!

TIPS-URI

1

Folositi o smantana cat mai grasa. Eu am folosit smantana vrac de la Marisan.

2

Se pot inlocui spiralele cu orice alte paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]