Paste cu sos de legume si nuci

de Corinuta in Paste, 8 Oct 2010 | 4322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura busuioc
  • 400 g paste tubulare
  • 100 g miez de nuca
  • sare, piper macinat
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume si nuci:

Se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Ardeiul se spala, se curata si se taie fasii inguste. Se spala busuiocul, se zvanta, iar frunzele se toaca. Se oparesc rosiile, apoi se taie cubulete.Usturoiul se curata si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se calesc in ulei ceapa verde, ardeiul si busuiocul, apoi se adauga usturoiul si rosiile si se condimenteaza cu sare si piper. Se caleste totul neacoperit, la foc mediu cam 10-12 minute.

Intre timp se fierb pastele al dente timp de 8 minute in apa cu sare, apoi se strecoara.

Miezul de nuca se toaca grosier, apoi se amesteca cu sosul si cu pastele si se serveste imediat. Deasupra de presara cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]