Paste cu sos de trufe

de ianculubita in Fusilli, 29 Aug 2013 | 9842 vizualizari

 

Uitasem ca am de la Mihaela mea un borcanel cu sos de trufe si ulei cu aroma de trufe,asa ca am facut rapid 2portii de paste
Un deliciu!!

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste fusli
  • 150g sos de trufe
  • 200g smantana sau iaurt mai gros
  • sare
  • ulei cu aroma de trufe
  • 3linguri parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de trufe:

Punem pastele la fiert 7-8min;intr-un bol amestecam sosul cu smantana sau iaurt;pastele scurse,le punem in castron,peste ele turnam 1lingura ulei cu aroma de trufe,amestecam,si servim cu sosul deasupra si parmezan.

TIPS-URI

1

la fel de bune sunt si daca amestecam sosul cu toate pastele si servim cu parmezan deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de trufe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ianculubita 1

29.08.2013, 14:42

Simona crezi ca eu pana acum am mancat????nici nu stiu cum arata la cat sunt de scumpe si la vedere si la bani!!!dar gustul intradevar e minunat!

SebastianClaudiu 1

17.09.2013, 12:30

Suuper Oferta de Trufe Negre valabila pana in data de 10 Oct 2013. Pret 50 ron....100g, 400 ron.....1kg. Contact. [email protected], www.cainidetrufe.com, Tel. 0740094423
Nume. Sebastian

ianculubita 1

19.09.2013, 08:25

Da Sebastian,chiar ca-i super oferta,am retinut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto