Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 16 Apr 2011 | 4730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste "scoica"
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu zahar
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

In timp ce pastele fierb "confectionam" sosul.Taiem ceapa marunt , usturoiul il zdrobim si le calim in ulei.Adaugam pasta de tomate, zaharul si  putina apa .Lasam pana cand sosul scade apoi adaugam busuiocul si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Dupa ce pastele au fiert le spalam sub jet de apa rece, le lasam la scurs si apoi le asezam intr-un vas si turnam sosul de rosii peste ele.

Asezonam cu patrunjel verde tocat marunt si sevim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "scoica" cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

kamy 1

18.04.2011, 21:36

n-ai mai avut rabdare sa le umpli cu oaresce? bune si asa

Bucataras Medi 1

21.04.2011, 21:52

astea sunt de post bre...............

kamy 1

21.04.2011, 22:16

pai si ce cu soia,spanac,gem

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu ceapa si rosii (de post)