Paste trapaneze

de Zamfira in Paste, 9 Aug 2012 | 4288 vizualizari

 

pentru cei care adora cartofii prajiti, vinetele si sosurile italienesti...italiano vero!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 400 gr. paste
  • 1 vanata
  • 4-5 rosii
  • 5-6 catei usturoi
  • busuioc proaspat sau uscat
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste trapaneze:

Fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem bine.

Pregatim cartofii prajiti (cartofii taiati cat mai subtiri), in ulei si adaugam sare.

Curatam vanata, o taiem cubulete, o prajim in ulei si adaugam sare.

Intr-un vas, asezam pe straturi: paste, cartofii prajiti si vinete prajite. Deasupra vom turna sosul de rosii cu usturoi si busuioc.

Sosul de rosii: curatam rosiile, le decojim si zdrobim. Calim usturoiul pisat in putin ulei de masline, adaugam rosiile zdrobite si busuiocul (1 lingura).

Timp de fierbere: 10 minute

Se poate servi cu parmezan sau branza rasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste trapaneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii si ciuperci