Paste umplute cu branza

de ianculubita in Paste, 10 Dec 2014 | 5728 vizualizari

 

Am aceasta reteta de la fata mea din Italia de mult dar cum nu am gasit pastele respective,am pus-o la dosar pana acum cand le-am gasit;este o reteta super buna,aproape incredibil de buna si v-o recomand!

 

INGREDIENTE

  • paste tubulare scurte si mari
  • 200 g mozzarella
  • 200 g ricotta
  • 2 linguri mazare fiarta
  • 2 oua fierte
  • 500 g rosii sau 1 cutie de rosii taiate
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute cu branza:

Se fierb pastele (nu toate pentru ca se lipesc intre ele), 2-3 min, se scot, se trec prin jet de apa rece apoi se lasa deoparte; se amesteca ricotta cu mazare, sare, piper, ouale fierte si date pe razatoare, se umplu pastele cu acest amestec, se pun in forme mici unse cu unt iar pe fundul lor un strat de mozzarella rasa, una langa alta, se acopera cu felii de mozzarella apoi se lasa la cuptor 15 min, cat se topeste branza.

Din rosii se face un sos in tigaie cu ulei, dupa ce a scazut, se condimenteaza, se amesteca cu patrunjel tocat, se imparte sosul pe farfurii, se rastoarna formele in acest sos apoi se serveste imediat.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu se tin mai mult in cuptor pentru ca daca s-au lipit nu se mai pot rasturna

2

sosul se imparte pe cate o farfurie in care se rastoarna pastele

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu telemea si sunca