Pastiera napoletana

de Adele in Prajituri, 2 Apr 2015 | 6217 vizualizari

COMENTARII (37)

Cris2711 1

02.04.2015, 19:54

na vezi

Adele 1

02.04.2015, 20:00

Cris

Cris2711 1

02.04.2015, 20:01

Bunica 1

02.04.2015, 20:04

Ai văzut c-ai postat bunătatea?

Bya Ralu 1

02.04.2015, 20:06

ce fain arata

Adele 1

02.04.2015, 20:06

Buni e chiar buna ..eu cel putin mananc cam mult "noroc ca e doar o data pe an Paste

Adele 1

02.04.2015, 20:10

Bya

MotanLaOale 1

02.04.2015, 20:17

simona72 1

02.04.2015, 20:21

Faina reteta si interesanta cu grau! Felicitari sotului

Adele 1

02.04.2015, 20:24

Motan

Adele 1

02.04.2015, 20:25

Simo e traditionala de aici ,se poate face si cu crema pastisera multumesc

Gherca Daniela 1

02.04.2015, 20:27

Foarte reusita pascuta!

Adele 1

02.04.2015, 20:28

Daniela multumesc

Lau 1

02.04.2015, 20:38

MOKUSKA 1

02.04.2015, 20:44

vai ce aromata si buna e Se pricepe

Adele 1

02.04.2015, 21:01

Ildi e bucatar de meserie Multumesc

Rocsi 1

02.04.2015, 21:04

Cu grau..E ceva nou pentru mine!

Merisor 1

02.04.2015, 21:24

Ce bunatate! Chiar inedita reteta!

Adele 1

02.04.2015, 21:28

Rocsi e foarta buna ..cel putin noua ne place

Adele 1

02.04.2015, 21:28

Meri multumesc

mena29 1

02.04.2015, 22:16

Tot ce e cu branza vreau si eu! Imi place!

Adele 1

02.04.2015, 22:18

Mena

Geanina87 1

02.04.2015, 22:32

Adele 1

02.04.2015, 22:39

Geanina

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac