Pastrama de oaie la tigaie

de ANCA in Oaie, 5 Noi 2009 | 65429 vizualizari

 

...musai cu vin rosu alaturi!:))

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastrama de oaie
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
Garnitura:
  • 4 cartofi
  • salata de sfecla
  • putina branza de oaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de oaie la tigaie:

Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese fff buna, frageda!

Noi am mancat cu cartofi prajiti si branza de oaie rasa de-asupra, mujdei de usturoi si sfecla cu hrean. Deliciu!:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de oaie la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

liana_geicu 1

15.11.2009, 20:13

aseara am mancat si eu pastrama din nou. Bunica are dreptate, pastrama merge de minune cu mamaliga!

ANCA 1

15.11.2009, 22:00

sa-ti fie de bine, Liana! darfacem sondaj despre cine detine dreptatea? eu zic doar ca e chestie de gusturi, mie imi place mai mult cu cartofi prajiti, si ca mine multi altii

Oana 1

18.11.2009, 23:18

Fata, imi ploua in gura! Cu mamaliga, cu cartofi prajiti si usturoi, cu de toateeeeee Vreau si eu pastrama!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor